KAKOVOST IN GARANCIJE

Celostni pristop podprt s strokovnim znanjem ter visoko izpopolnjeno tehnologija podjetja, z 30-letno tradicijo, nam pri izpolnjevanju vaših zahtev omogoča uporabo najbolj kakovostnih materialov in najsodobnejših tehnoloških rešitev. Vse naše rešitve so podprte z vrhunskimi sistemi Raumplus. 

Raumplus se uvršča med vodilne proizvajalce profilov drsnih vrat, pregradnih sten in pohištvenih sistemov na svetu. V sodelovanju z našim partnerjem v skladu z garancijskimi pogoji prevzemamo odgovornost za svoje delo.
Zagotavljamo vam kar 6-letno garancijo za drsne sisteme vrat in 12-mesečno garancijo za ostalo pohištvo po meri.

Tudi sami se lahko prepričate o kvaliteti vodil, polnil in ostalih materialov. Obiščite nas v razstavnem salonu na Opekarski ulici 13 v Ljubljani.

IZMERA, DOSTAVA IN MONTAŽA – CELOSTNI PRISTOP

Od vaših zahtev in želja vas spremljamo vse do končnih odločitev, saj vam v podjetju Venge nudimo celostni pristop od začetka, vaših prvih korakov skiciranih zasnov vse do končno opremljenega prostora. Vse potankosti lahko prepustite našemu znanju, strokovnosti in zanesljivosti.

Kakšen je vaš prostor in kakšnega si želite?

Nudimo vam izmero, dostavo in montažo najvišjega ranga. S pomočjo celostnega pristopa vam zagotavljamo tudi kakovost  in garancijo pa naj gre za kopalnico, kuhinjo, spalnico ali poslovni prostor.

SVETOVANJE

S kreativnim načrtovanjem notranje opreme se ne prilagajamo le arhitekturnim posebnostim vaših prostorov.
Poseben izziv nam predstavljajo tudi vaša izvirnost, nenavadne zamisli, drzne in posebne zahteve. Zaupajte nam jih in z veseljem vam bomo predlagali rešitve.

Poleg svetovanja vam v našem podjetju nudimo tudi 3d izris, ki je lahko, odvisno od vaših želja, osnoven ali podroben. Poleg drsnih vrat, ki se najbolj prilagajajo vašemu prostoru, vam nudimo tudi ostalo pohištvo po meri pa naj gre za javne prostore, pisarno ali dom. Drsna vrata lahko uporabite tudi kot notranja vrata ali pregradne stene med pisarnami, lahko pa vam zaščitijo vašo garderobo pred prahom in zvedavimi pogledi.

KONTAKTNI OBRAZEC:

[contact-form-7 id=”3853″ title=”Stopite v stik z nami:”]

Leave a reply