DRSNA VRATA

DRSNA VRATA

DRSNA VRATA PO MERI

Drsna vrata vgradne omare po meri so odgovor vsaj po dveh dimenzijah; kot estetska odločitev in kot odgovor na vprašanje prostora. Le diskretna vodila, združena z vrhunskim dizajnom, dajo vašemu prostoru povsem nov karakter. Obenem pa vodilo porabi minimalen prostor, po katerem se nato gibljejo vrata. Vodila, okovje in nenazadnje tudi sama vgrajena drsna vrata, vsi ti elementi so na voljo v različnih oblikah, barvah in modelih – le takšna so namreč najboljša odločitev za optimalen izgled vaše pisarne ali doma.

VODILA IN OKOVJE ZA DRSNA VRATA SO VZDRŽLJIVA IN TIHA

Danes vodilo ni več glasna stvar marveč se drsna vrata po meri odpirajo povsem tiho, neslišno in elegantno. S takim odpiranjem omare ne boste zmotili pomembnega poslovnega pogovora v pisarni ali žene, ki v spalnici počiva po napornem dnevu. Za čim bolj optimalno delovanje je dobro, da jih namestiti strokovnjak.

Lahki materiali se sedaj že lahko diskretno vklopijo v katerikoli prostor in prav kamorkoli vam jih lahko vgradimo. Vodila pri vgradnji ne potrebujejo veliko prostora, to vam lahko uredimo brez večjega poseganja v vaš poslovni prostor ali dom.

VODILA ZA DRSNA VRATA LAHKO MONTIRATE SKORAJ KAMORKOLI

Raumplusova talna vodila so prilagodljiva skoraj vsem vrstam tal. Vodilo vam lahko inštaliramo tako v preprogo kot laminat, v parket ali celo v masivna tla. Če je potreba, lahko tudi samo okovje vgradimo v tla in tako je skoraj katerikoli prostor pripraven za drsna vrata ali vgradne omare. Vodila lahko tudi skrijemo pod nivo, in tako ni potrebe, da se čeznje spotikate ali da vas kako drugače motijo.

Vodila pa je možno montirati tudi v prostore s problematično stensko ali stropno konstrukcijo. Tokrat izberete tista vodila Raumplus, ki so zasnovana tako, da celotna vgradna drsna vrata težo nosijo na spodnjem vodilu. Pri taki zasnovi drsnih vrat ostane strop neobremenjen.

VGRADNA DRSNA VRATA

Vgradna drsna vrata po meri vam omogočajo svobodno odločitev glede tega, kako bo dimenzionirano okovje. Vodila, za katera se boste odločili, so prav tako vaša stvar oz. stvar vaših želja. Ravno zato so drsna vrata po meri tako dobra odločitev – ker ta ostaja v vaših rokah. Kako dolgo bo vodilo, za kakšno težo naj bodo narejena, in nenazadnje, kje točno bo drsna omara najbolje pozicionirana in kako naj bo vaša omara.

Seveda pa vam nudimo vgradne omare po naročilu, ki se povsem prilagodijo vašim željam skupaj s pohištvom po meri.

Če si želite vgraditi drsna vrata v steno oz. menite, da so takšna in drugačna notranja vrata, ki so prav tako drsna prava za vas, nas kontaktirajte preko telefona, po elektronski pošti ali osebno.