VGRADNE OMARE

VGRADNE OMARE

VGRADNE OMARE IZDELAMO PO MERI

Vgradne omare v podjetju Venge izdelamo po meri, saj le tako dosežemo najboljši izkoristek prostora. Po meri narejene vgradne omare so primerne tako za velike, kot majhne prostor, ne glede na namen in uporabo prostora.

Ne le, da vgradne omare omogočijo 100% izkoristek prostora, notranjost in zunanji videz omare si uredite po lastnih željah in zahtevah. S tem si še dodatno prilagodite prostor.

SESTAVA VGRADNE OMARE

Vgradne omare sestavljata notranji in zunanjo vidni del.

Za notranji del vgradne omare lahko pri nas izbirate med tremi različnimi načini izdelave. In sicer kot klasična notranjost, sistem Uno ter Cornice. Za zunanji, vidni del, vgradnih omar pa izbirate med drsnimi vrati z Raumplus vodili ali običajnimi vratnimi krili. Vi izberete, mi se prilagodimo.

VGRADNE OMARE IN DRSNA VRATA

Omara z drsnimi vrati je lahko vgrajena od zida do zida, od stranice do zida, od stranice do stranice ter od tel do stropa. Vgradna omara je običajno narejena od in do obodnih površin. Kadar so zahteve drugačne je omara lahko narejena do želene višine oziroma dolžine.

Vgradno omaro lahko postavite tudi kot pregradno omaro med dvema prostoroma. S tem si hkrati zagotovite uporabno površino, delno zvočno izolativnost (odvisno od globine in vsebine omare) ter ločnico med dvema prostoroma. Kadar imate dilemo kako pregraditi prostor, vam pri nas omogočamo tudi svetovanje arhitekta in 3d izris prostora.

NOTRANJOST VGRADNE OMARE

Kaj pa notranjost vgradne omare? Notranjost omar si lahko uredite popolnoma po lastnih željah. Izbirate lahko med raznimi dodatki, kot so: zvlečni obešalniki, obešalne palice, police, izvlečne police, predali na mehko zapiranje različnih globin z ročaji ali brez (na potisk ali z manjšo zarezo), predali za ure, nakit ter drobne predmete, obešalniki za hlače, kravatniki in še kaj bi se našlo med našo ponudbo.

V notranjosti omare poskrbimo tudi za diskretno osvetlitev, ki vam omogoča boljši in lažji pregled notranjosti, brez nepotrebnega prižiganja splošnih luči v prostoru.

Barvne kombinacije seveda popolnoma prepuščamo vaši domišljiji. Na voljo so lesni dekorji, enobarvni dekorji, barvna stekla.