SPALNICE

Vgradne omare so zelo iskane za spalnice, saj so popolnoma prilagodljive. Drsna vrata so lahko sestavljena iz različnih materialov in barv, ki so lahko mat ali svetleče. Vzorci na fototapetah so popolnoma poljubni lahko posnemajo naravne ali domišljijske vzorce. Možna je tudi vgraditev steklenih vrat ali ogledala, ki vam pride zelo prav še posebno pri garderobnih omarah. Vgradne omare so lahko postavljene med dvema stenama in v celoti segajo od tal do stropa. Taka vgradnja je elegantna in enotna, a kar je najpomembnejše omogoča veliko shranjevalnega prostora. Inovativni detajli, zanimivi in raznoliki materiali ter barve, garderobno dvigalo, izvlečni obešalnik za hlače, izvlečne police za srajce, obešalnik za kravate, predali s tihim zapiranje in osvetljena garderoba, dodajajo novo doživetje in praktičnost vsakodnevnemu opravilu. Sistem učinkovito vključuje rešitve za kotne omare in nagnjene strope.

Vedno bolj pa so tudi pri nas za spalnice popularne garderobne omare v katere lahko stopite. To so že tako imenovane garderobne sobe. Notranja vrata med spalnico in garderobno sobo so lahko drsna, saj na tako prihranimo veliko dragocenega prostora. Drsna vrata neslišno drsijo po vodilih in tako bo vaš partner lahko mirno spal, medtem ko se vi že sprehajate med novimi oblačili in izbirate kaj danes obleči.
Ko praktičnost postane vsakodnevni izziv, takrat lahko izkoristite najboljše prednosti Raumplusovega sistema. V velikih in majhnih spalnicah popolnoma izkoristi prostor ki je na voljo, tako da lahko prostor ravno prav zadiha. Obiščite nas v salonu in se prepričajte.